FTD World

FTD World is het web-based antwoord op het immens popualaire FTD, dat 2010 ten onder ging. Het grote verschil tussen Spotnet en FTD world is:

Het programma draait niet lokaal, maar is bereikbaar via een website en U dient na het downloaden zelf de bestanden te repareren en uit te pakken.

FTD world is een handig alternatief als u vanaf verschillende locaties uw bestanden gebruikt. Zo is FTD world vanaf iedere PC ter wereld beschikbaar.

Ook bij FTD world heeft u een nieuwsserver nodig. U treft een overzicht van beschikbare nieuwsservers op onze Nieuwsservers pagina aan.

Het nadeel van FTD World is dat de community een stuk minder betrouwbaar is dan bij Spotnet. Het kan dus voorkomen dat u iets download, wat niet is wat u verwacht. Wij raden u dus aan extra voorzichtig te zijn bij het downloaden van bestanden via dit programma. Een goede virusscanner misstaat dus niet !

FTD World

Wat heeft u nodig ?

Surf allereerst naar FTD World.org voor de zoekmachine.

Vervolgens heeft u een nieuwsserver nodig, en wat tools om te kunnen downloaden en de bestanden te kunnen uitpakken.

Het downloaden kan bijvoorbeeld met Grabit. Het uitpakken met WinRar, en het repareren van beschadigde bestanden met QuickPar.

Voor alle duidelijkheid : SpotnetDownloaden.com is niet de maker van Spotnet. Deze site bevat enkel informatie over Spotnet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>