Spotnet

Spotnet is ontwikkeld door Jan Sloot. Het programma is uitgebracht als antwoord op de sluiting van het populaire FTD. Het programma is sinds Juli 2010 beschikbaar.

Normaliter is het noodzakelijk om diverse programma’s te gebruiken om te kunnen downloaden via nieuwsgroepen. Spotnet maakt daar een eind aan !

U kunt via een overzichtelijke interface zoeken naar diverse downloads.

Door één klik op de knop download u de gewenste bestanden direct naar uw computer.

Het programma pakt zelfs de door u gedownloade bestanden uit. U hoeft verder dus niets meer te doen ! Klikken, downloaden en afspelen !

Spotnet

De voordelen van Spotnet:

  • Geen kennis nodig van Usenet
  • Geen extra programma’s nodig
  • Klikken, downloaden, en afspelen
  • Het enige dat u nodig heeft is een Nieuwsserver
  • Beschikken over duizenden+ bestanden naar keuze
  • Een overzichtelijke en gemakkelijke interface
  • Voor iedereen begrijpbaar !

In het verleden was FTD nummer 1 op het gebied van usenet downloaden. Nu is dat Spotnet. Het aanbod is vrijwel hetzelfde. De interface is opgedeeld in handige categoriën waar u een keuze uit kunt maken.

Spotnet heeft tevens een reactie-mogelijkheid. Zo kunt u de integriteit van de bestanden peilen door de reacties van andere gebruikers te lezen. Dit kan allemaal zónder te hoeven inloggen.

Het enige dat u nodig heeft om te beginnen is de Spotnet Software en een Nieuwsserver ! Zonder nieuwsserver kunt u dus geen gebruik maken van Spotnet.

Systeemeisen Spotnet

Schijfruimte: +/- 12 mb
OS: Windows XP / Vista / 7 met Microsoft NET Framework 4.0

Spotnet Downloadlink

Download Spotnet 1.8.1

Voor alle duidelijkheid : SpotnetDownloaden.com is niet de maker van Spotnet. Deze site bevat enkel informatie over Spotnet.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>